Marvo reproduktory SG-266BT, 2.0, 6W, černé, regulace hlasitosti, herní, 3,5 mm jack (USB)

Marvo reproduktory SG-266 BTSada reproduktorů, na kterou je spolehPředstavujeme reproduktory SG-266BT od společnosti Marvo. Ať už hrajete rekreačně nebo závodně...
není skladem

PN: SG-266BT
SKU: 70242769
EAN: 6932391920633
Značka: Marvo
Záruka: 24 Měsíc(ů)
Záruka na IČ: 6 Měsíc(ů)

Značka:
Cena s DPH:
369,00 Kč
Cena bez DPH:
304,96 Kč
Doba dodání:
na vyžádání


Podrobnosti

Marvo reproduktory SG-266 BT

Sada reproduktorů, na kterou je spoleh
Představujeme reproduktory SG-266BT od společnosti Marvo. Ať už hrajete rekreačně nebo závodně, potřebujete zvukový systém, na který se můžete spolehnout a poskytne vám ten nejlepší herní zážitek. Získejte výborné a kvalitní reproduktory s výborným poměrem cena / výkon. Tato úžasná sada reproduktorů vás jednoduše nadchne.

Bluetooth nebo AUX připojení
Tlačítkem na horní straně reproduktoru si můžete zvolit, jak chcete reproduktory připojit. Prostřednictvím Bluetooth můžete reproduktory propojit s jakýmkoliv zařízením podporujícím Bluetooth až do vzdálenosti 10 metrů. Nebo můžete zvolit klasickou cestu tedy 3.5 mm jack konektor a USB napájení.

Rainbow podsvícení
Stisknutím tlačítka na horní straně druhého reproduktoru si volíte,zda chcete podsvícení vypnout nebo zapnout. Reproduktory nabízí podsvícení 14 barev s duhovými efekty.

Roboustní konstrukce a skvělý design
Díky nádhernému podsvícení RGB a propracovanému designu s pozoruhodně robustní konstrukcí sestavy si můžete být jisti, že vaše herní reproduktory SG-266BT obstojí ve zkoušce času a budou tu pro vás při každém vítězství. Vysoce kvalitní reproduktory poskytují čistý a přesný zvuk, na který se při hře můžete spolehnout. Mají snadno přístupný knoflík pro ovládání hlasitosti. Výhodou je také jack port pro připojení sluchátek.

Specifikace
Jmenovitý výkon: 2 x 3 W
Frekvenční rozsah: 150 Hz - 20 kHz
Impedance: 4 ?
Průměr reproduktoru: 2.5“
Podsvícení: rainbow
Dosah: 10 m
Připojení: 3.5 mm jack (audio) + USB (napájení) nebo Bluetooth
Napájení: USB
Délka kabelu: 1.2 m
Rozměr: 88x102x180 mm 
   

Parametry

Dotaz na produkt

V pořádku!
Vyplňte prosím jméno a příjmení
V pořádku!
Vyplňte prosím váš e-mail
Prosím napiště Váš dotaz
Je potřeba udělit souhlas