Cooler Master case MasterBox TD500 Mesh Black, bez zdroje

Provedení skříně:Midi Tower; Vybavení PC skříně:Přední Audio panel, Přední USB panel, Průhledná bočnice; Barva skříně:Černá; Počet pozic 2.5" (SSD):4; Počet pozic 3.5" (HDD):2
SKLADEM 49 ks

PN: MCB-D500D-KGNN-S01
SKU: 70250880
EAN: 4719512095522
Značka: CoolerMaster
Záruka: 24 Měsíc(ů)
Záruka na IČ: 24 Měsíc(ů)

Značka:
Cena s DPH:
2 367,00 Kč
Cena bez DPH:
1 956,20 Kč
Doba dodání:
obvykle do 48 hodin


Podrobnosti

Popis produktu

Cooler Master MasterBox TD500 Mesh Black

Počítačová skříň Cooler Master MasterBox TD500 Mesh Black o velikosti Midi Tower nabízí atraktivní design, kterému dominuje černá barva. Ta je využitá na ocelové konstrukci. Formát Midi tower je určen pro montáž výkonných herních PC včetně standardních verzí v místech, kde je nedostatek prostoru pro Big tower. I když se jedná o menší verzi PC skříně, pojme dost herních či profesionálních součástek. Náročné hráče uchvátí i možnost slušného odvádění nepříznivých teplot pomocí rozsáhlejších chladičů a ventilátorů, které se jednoduše umístí do skříně. Základní ovládací panel stolního počítače poskytující možnost ovládání a přípojení různých periférií leží na horní části skříně. Do skříně Cooler Master MasterBox TD500 Mesh Black můžete namontovat motherboard typu ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX), eATX (Extended ATX) a SSI-CEB. Čelo této počítačové skříně disponuje perforací, což zaručí lepší cirkulaci vzduchu. Podsvícení podporuje RGB barvy.

Zásadní parametry počítačové skříně Cooler Master MasterBox TD500 Mesh Black

  • Formát PC skříně Midi Tower je ideální pro návrh výkonných stolních PC
  • Umožní vám namontovat moderní komponenty s kvalitním chlazením
  • Černá precizní skříň z oceli je doplněna průhlednou bočnicí
  • V Cooler Master MasterBox TD500 Mesh Black naleznete 7 slotů pro ventilátory
  • Přední čelo disponující perforací
  • Barvy podsvícení si můžete měnit
  • Přední panel je umístěn seshora

Obsah počítačové skříně Cooler Master MasterBox TD500 Mesh Black 4 sloty pro 2,5" SSD. Všechny hlavní komponenty připevníte na základní desku. Aby ve vaší počítačové sestavě nepřevládal chaos, má Cooler Master MasterBox TD500 Mesh Black prostor na uspořádání kabelů tzv. cable management. Hlavní ovládací panel disponuje konektory, které nabízí připojit USB 3,2 Gen 1 (USB 3,0), sluchátka a mikrofon. Napájecí zdroj počítačové skříně Cooler Master zapadá do spodní části skříně, díky tomu řeší hlavně napájení sestavy a není zasažen teplým vzduchem, který proudí především v horní části skříně. Prachové filtry mají za úkol zabránit průniku prachu do PC skříně.

Parametry

Formát základní desky
Micro ATX
Provedení skříně
Midi Tower
Barva, Povrch, Akcent
Černá
Bočnice
Průhledná

Dotaz na produkt

V pořádku!
Vyplňte prosím jméno a příjmení
V pořádku!
Vyplňte prosím váš e-mail
Prosím napiště Váš dotaz
Je potřeba udělit souhlas