• Doprava zdarma!

Epson 1118/30.5/Enhanced Matte Paper Roll, matný, 44", C13S041597, 194 g/m2, papír, 1118mmx30.5m, bílý, pro inkoustové tisk

Epson Enhanced Matte Paper má zářivě bílý, antireflexní, matný povrch s o 40 % vyšším barevným rozsahem v porovnání se stávajícími médii Doubleweight Matte a Wa...
není skladem

PN: C13S041597
SKU: 70246385
EAN: 0010343839366
Značka: Epson
Záruka: 24 Měsíc(ů)
Záruka na IČ: 24 Měsíc(ů)

Značka:
Cena s DPH:
4 269,00 Kč
Cena bez DPH:
3 528,10 Kč
Doba dodání:
na vyžádání


Podrobnosti

Epson Enhanced Matte Paper má zářivě bílý, antireflexní, matný povrch s o 40 % vyšším barevným rozsahem v porovnání se stávajícími médii Doubleweight Matte a Watercolor Paper Radiant White. Toto médium je ideální pro použití v rámci fotografie a výtvarného umění, kde je vyžadována vynikající živost barev.

Pro fotografy, kteří hledají plochý matný povrch, je Epson Enhanced Matte Paper ideální volbou. Tento zářivě bílý papír je perfektní pro obrazy, které nevyžadují satinaci. Přináší obrazy s vysokou sytostí při zachování všech detailů a stínování. Tento všestranný papír je navržen především pro použití s inkousty Epson UltraChrome a DuraBrite, lze ho však použít i s dye-based inkousty. Amatérští fotografové, profesionálové i umělci pracující s digitálními médii, ti všichni objevují v papíru Epson Enhanced Matte Paper pozoruhodné řešení pro své nápadité projekty.

Parametry

Dotaz na produkt

V pořádku!
Vyplňte prosím jméno a příjmení
V pořádku!
Vyplňte prosím váš e-mail
Prosím napiště Váš dotaz
Je potřeba udělit souhlas

Časté otázky

Kancelářské papíry dělíme podle kvality do třech kategorií – A, B a C.


Papír třídy A


Papíry s označením A jsou nejkvalitnější a zároveň nejdražší. Tyto papíry bývají málo prašné a hodí se pro oboustranný tisk. O koupi papírů A třídy byste měli uvažovat, pokud tisknete ve velkém množství. Jsou hlavně šetrné k tiskárně, nedochází k rozpíjení tisku a nezasekávají se. Tyto papíry jsou vhodné zejména pro inkoustové tiskárny.


Papír třídy B


Papíry třídy B jsou vhodné pro laserové i pro inkoustové tiskárny. Jsou levnější než papíry třídy A, ale zachovávají si menší prašnost, tedy tolik nezanáší tiskárnu. Jsou také vhodné pro oboustranný tisk a lze je používat i při větších objemech tisku.


Papír třídy C


Jedná se o nejnižší kvalitu papíru, která je vhodné hlavně pro laserové tiskárny. Tyto papíry se Vám vyplatí v případě, že tisknete především jednostranně a v menším objemu. Neovlivní totiž v čase tolik životnost tiskárny. Pokud obecně používáte převážně méně kvalitní papíry - třídy C, musíte počítat s tím, že tiskárnu budete muset častěji čistit a tím Vám vzniknou další náklady na servis a údržbu tiskárny. Z papírů se totiž uvolňuje bílý křídový prášek, který se po čase začne v tiskárně usazovat. Může tím dojít k zanešení mechanických dílů tiskárny. Tento prášek je nutné odstranit.