Epson 1118/25/Presentation Matte Paper Roll, matný, 44", C13S041220, 172 g/m2, papír, 1118mmx25m, bílý, pro inkoustové tisk

Papírové role Epson Presentation Matte Paper Roll s matným povrchem a gramáží 172 g/m? oslovují vysokou kvalitou a adaptibilitou. Papírové role Epson jsou ideál...
není skladem

PN: C13S041220
SKU: 70246381
EAN: 010343816749
Značka: Epson
Záruka: 24 Měsíc(ů)
Záruka na IČ: 24 Měsíc(ů)

Značka:
Cena s DPH:
2 319,00 Kč
Cena bez DPH:
1 916,53 Kč
Doba dodání:
na vyžádání


Podrobnosti

Papírové role Epson Presentation Matte Paper Roll s matným povrchem a gramáží 172 g/m? oslovují vysokou kvalitou a adaptibilitou. Papírové role Epson jsou ideální pro tiskové zakázky vyžadující přidanou délku, zároveň se snadno kašírují.Představují nejlepší médium pro tisk vysoce kvalitních fotografických výstupů pro uživatele, kteří hledají cenově zajímavý matný papír. Oblast použití sahá od reklamy, layoutů, nátisků až po plakáty pro interiéry. Tento papír je cenově zajímavou alternativou, pokud u fotografických výstupů není vyžadována vyšší barevná věrnost. Navíc se snadno kašíruje pro ještě lepší ochranu před světlem a vlhkostí.Stejně jako ostatní inovativní média Epson je i tento papír navržen a vyroben tak, aby vám nabídl nejvyšší možné rozlišení a sytost barev. Spotřební materiály Epson jsou vždy zárukou prověřené kvality Epson.

Parametry

Dotaz na produkt

V pořádku!
Vyplňte prosím jméno a příjmení
V pořádku!
Vyplňte prosím váš e-mail
Prosím napiště Váš dotaz
Je potřeba udělit souhlas

Časté otázky

Kancelářské papíry dělíme podle kvality do třech kategorií – A, B a C.


Papír třídy A


Papíry s označením A jsou nejkvalitnější a zároveň nejdražší. Tyto papíry bývají málo prašné a hodí se pro oboustranný tisk. O koupi papírů A třídy byste měli uvažovat, pokud tisknete ve velkém množství. Jsou hlavně šetrné k tiskárně, nedochází k rozpíjení tisku a nezasekávají se. Tyto papíry jsou vhodné zejména pro inkoustové tiskárny.


Papír třídy B


Papíry třídy B jsou vhodné pro laserové i pro inkoustové tiskárny. Jsou levnější než papíry třídy A, ale zachovávají si menší prašnost, tedy tolik nezanáší tiskárnu. Jsou také vhodné pro oboustranný tisk a lze je používat i při větších objemech tisku.


Papír třídy C


Jedná se o nejnižší kvalitu papíru, která je vhodné hlavně pro laserové tiskárny. Tyto papíry se Vám vyplatí v případě, že tisknete především jednostranně a v menším objemu. Neovlivní totiž v čase tolik životnost tiskárny. Pokud obecně používáte převážně méně kvalitní papíry - třídy C, musíte počítat s tím, že tiskárnu budete muset častěji čistit a tím Vám vzniknou další náklady na servis a údržbu tiskárny. Z papírů se totiž uvolňuje bílý křídový prášek, který se po čase začne v tiskárně usazovat. Může tím dojít k zanešení mechanických dílů tiskárny. Tento prášek je nutné odstranit.