HP 91 DesignJet Maintenance Cartridge

Originální kazeta pro údržbu HP vyrobena a testována s cílem zajistit konzistentní a vysoce kvalitní výsledky. Osvědčená kvalita a spolehlivost originálního spo...
SKLADEM 1 ks

PN: C9518A
SKU: 70246087
EAN: 882780987265
Značka: HP
Záruka: 24 Měsíc(ů)
Záruka na IČ: 24 Měsíc(ů)

Značka:
Cena s DPH:
2 706,00 Kč
Cena bez DPH:
2 236,36 Kč
Doba dodání:
obvykle do 48 hodin


Podrobnosti

Obr. Tiskněte s HP 191577a

Tiskněte s HP

Originální kazeta pro údržbu HP je vyrobena s cílem zajistit ještě snadnější použití tiskového systému. Získejte konzistentní a vysoce kvalitní výsledky při každém tisku. Díky spolehlivému a bezproblémovému tisku s méně častým přerušením práce získáte rychlejší výsledky.

Popis produktu

Díky bezproblémovému tisku pomocí originálního spotřebního materiálu HP se vyhnete pokusům a omylům, které vás stojí čas. Kazeta pro údržbu HP je navržena společně s tiskovým systémem tak, aby zvýšila spolehlivost a snadnost použití vaší tiskárny.
Originální kazeta pro údržbu HP je vyrobena společně s tiskárnou Designjet a přináší tedy konzistentní výsledky a splolehlivý výkon. Při každém tisku získáte živé barvy, jemné odstíny šedé a jasné, ostré čáry a text.
Kazeta pro údržbu HP 91 je vyrobena s cílem zvýšit spolehlivost systému a zajistit tedy ještě snadnější použití tiskárny HP Designjet. Bezproblémový tisk a méně časté přerušení práce pomáhá zajistit správné a včasné splnění tiskových úloh.

Technická specifikace

  • Typ spotřebního materiálu: Inkoust
  • Rozměry (Š x H x V): 294,0 x 63,0 x 265,0 mm
  • Kompatibilní zařízení: Řada tiskáren HP Designjet Z6100

Parametry

Dotaz na produkt

V pořádku!
Vyplňte prosím jméno a příjmení
V pořádku!
Vyplňte prosím váš e-mail
Prosím napiště Váš dotaz
Je potřeba udělit souhlas

Dokumenty

stáhnout