• Doprava zdarma!

EIZO FlexScan EV2781-BK - LED monitor - 27" - 2560 x 1440 QH...

EIZO FlexScan EV2781-BK - LED monitor - 27" - 2560 x 1440 QHD @ 60 Hz - IPS - 350 cd/m2 - 1000:1 - 5 ms - HDMI, DisplayPort, USB-C - reproduktory - černá...
SKLADEM 1 ks

PN: EV2781-BK
SKU: 70270107
EAN: 4995047063438
Značka: EIZO
Záruka: 60 Měsíc(ů)
Záruka na IČ: 60 Měsíc(ů)

Značka:
Cena s DPH:
15 543,00 Kč
Cena bez DPH:
12 845,45 Kč
Doba dodání:
obvykle do 48 hodin


Podrobnosti

Popis produktu

Nejnovější přírůstek do stále se rozšiřující řady kancelářských monitorů Eizo je dokonalým příkladem, jak má vypadat moderní konektivita. 27" monitor IPS s rozlišením WQHD 2 560 x 1 440 pixelů nabízí 1,8x více pixelů než běžné displeje s rozlišením Full HD, což usnadňuje práci s více okny i používání náročných aplikací s rozsáhlými panely nástrojů. EIZO FlexScan EV2781 se díky své všestrannosti skvěle hodí do jakéhokoliv pracovního prostředí. Moderní rozhraní USB-C přenáší současně jak obrazové nebo zvukové signály, tak i USB pokyny pro řízení obrazového nastavení nebo pro možnost připojení dalších USB periferií do monitorového USB hubu. Navíc monitor poskytuje napájení až 70W pro koncová zařízení jakými jsou např. laptopy nebo jiné pracovní stanice. Dalšími rozšiřujícími porty pro připojení monitoru jsou DisplayPort případně HDMI rozhraní a čtyři navazující porty USB. Nejmodernější rozhraní USB-C

Přenos obrazového i zvukového signálu, rychlé datové přenosy a napájení připojených zařízení – to vše zvládne jediný kabel USB-C.  Velmi praktickou možnost představuje spolehlivé napájení malých počítačů nebo notebooků výkonem 70 W přes USB-C. Na psacím stole vám tak zůstane více místa, neboť nebudete potřebovat samostatný napájecí zdroj.

Jeden monitor, více rozhraní

Většinu koncových zařízení, tj. například stolní a přenosné počítače nebo kamery, lze připojit přímo k monitoru. Monitor je totiž vybaven různými signálovými rozhraními. Na přístroji navíc naleznete čtyři konektory USB 3.1 typu A, ke kterým můžete připojit různé periferie jako například myš, klávesnici nebo sluchátka. Usnadní vám to každodenní práci a váš pracovní stůl bude úhlednější.

Picture by Picture (obraz vedle obrazu)

Režim Picture-by-Picture umožňuje nezávislé sledování různých zdrojů signálu na jedné obrazovce. Pouhým stisknutím tlačítka můžete volit mezi pěti různými zobrazeními. Můžete velmi pohodlně souběžně zobrazovat různé obrazové informace v různých rozvrženích a velikostech a v případě potřeby používat režim Picture-by-Picture k souběžnému zobrazování operačních systémů Windows a Mac.

Elegantní design

Vzhled monitoru může významně přispět k vytvoření příjemného pracovního prostředí. Svým téměř bezrámečkovým designem i ergonomickými funkcemi monitor zcela přirozeně zapadne do vašeho pracoviště doma či v kanceláři. Kromě elegantní černé barvy si můžete vybrat i bílé provedení krytu doplněné o barevně sladěné bílé kabely. Model EV2781 je mimo jiné ideální pro řetězové propojení více obrazovek se sesterským modelem EV2795. Designy obou modelů jsou shodné.

Ovládací prvky ukryté v rámečku

Přední strana monitoru EV2781 je vybavena elektrostatickými ovládacími prvky, jež nahrazují mechanická tlačítka. To zaručuje snadné ovládání a navíc i mimořádnou eleganci. Všechny ovládací prvky a také reproduktory se nalézají v rámečku a směřují dopředu k uživateli. Zajišťují snadnou manipulaci a jsou dokonale přizpůsobeny plochému, téměř bezrámovému provedení monitoru.

Nejvyšší kvalita obrazu díky panelu IPS

Monitor vytváří harmonický trojakord vynikající kvality obrazu: excelentní rozlišení 2560 x 1440 obrazových bodů, nejvyšší kontrast 1000:1 a stabilní jas až 350 cd/m².  Uvidíte text s obrysy ostrými jako břitva, skvostné grafiky a jasné obrázky. Díky kvalitním panelům IPS s podsvícením LED jsou kontrasty a barvy shodné pro libovolný zorný úhel.

Zcela přesné řízení barev

Obraz může být dokonalý jedině s dokonalými barvami. Z toho důvodu jsou monitory EIZO vybaveny nejméně desetibitovou tabulkou LUT (Look-Up-Table), jež převádí informace o barvách výrazně přesněji než obvyklé osmibitové tabulky LUT. Jemné odstupňování barev se stará o dokonale vykreslené přechody a nadto umožňuje také různá individuální nastavení. Proto je například možné bezeztrátově volit úroveň bílého bodu v rozmezí 4000 K až 10000 K v krocích po 500 K.

Funkce Auto EcoView šetří elektřinu i vaše oči

Přes den, v noci, na světle, ve tmě: Bez ohledu na to, kde a kdy pracujete, funkce Auto EcoView průběžně měří změny okolního světla a optimalizuje obrazovku nastavováním ideální hodnoty jasu. Zcela automaticky s použitím snímače. Přednosti: Minimalizuje se rušivé oslňování a vaše oči se neunavují tak rychle. Speciální dvoubodové řízení při nastavování požadovaného jasu obrazovky zohledňuje nejvyšší a nejnižší úroveň jasu okolního světla během dne. Další výhoda: Díky automatickému přizpůsobení jasu ušetříte až polovinu nákladů na elektřinu ve srovnání s monitorem, který by byl provozován trvale s plným jasem.

Obraz bez blikání

Pro ochranu vašich očí vyvinula společnost EIZO hybridní technologii řízení podsvícení. Kombinuje výhody obvyklé regulace PWM (pulzně šířková modulace) a stejnosměrné regulace (stejnosměrný proud). Řízení PWM využívá mnohem vyšší frekvence než standardní metody PWM. Výsledkem je sledování bez blikání při zachování kvality obrazu a stability barev. V porovnání s čistě stejnosměrným řízením můžete navíc v tmavě osvětlených místnostech nastavit jas na méně než 1 % maximální hodnoty. Obrazovka zůstává i za těchto podmínek bez odlesků.

Antireflexní povrch

Model EV2781 nabízí optimální povrch proti odleskům. Minimalizací odlesků díky rozptylu odraženého světla monitor účinně zabraňuje oslnění a únavě očí. Snižuje se únava očí a umožňuje se pohodlné sezení bez nutnosti zaujímat vynucenou polohu, aby se zabránilo oslnění a odrazům.

Flexibilní stojan

Díky ergonomickému a stabilnímu stojanu můžete monitor otáčet a naklánět tak, aby to bylo nejpohodlnější pro vaše záda, krk a polohu při sezení. Lze jej plynule výškově nastavovat a spouštět téměř až ke stolu nebo základně stojanu. To umožňuje umístit horní navigační panel ergonomicky pod úroveň očí.

Parametry

Uhlopříčka displeje (")
27-27,9
Technologie panelu displeje
IPS
Rozlišení obrazovky
2560x1440 (WQHD)
Poměr stran obrazovky
Širokoúhlý 16:9
Integrované reproduktory
Ano
Video vstupy/výstupy
USB

Dotaz na produkt

V pořádku!
Vyplňte prosím jméno a příjmení
V pořádku!
Vyplňte prosím váš e-mail
Prosím napiště Váš dotaz
Je potřeba udělit souhlas