• Doprava zdarma!

BENQ MT PD3220U IPS 32",3840x2160,250nits,1000:1,5ms,HDMI/DP/Thunderbolt/USB,repro,VESA,cable:DP,HDMI, Gls Black

Úhlopříčka displeje ("):31,5"; Použití:Profesionální; Rozlišení displeje:3840x2160 (4K UHD); Odezva (ms):5; Vlastnost:Rovný; Výbava:Reproduktory, VESA montáž, Pivot, Nastavitelná výška, HDR, Výškově stavitelný, Redukce blikání (flicker-free), Redukce modrého světla, Obraz v obraz...
není skladem

PN: 9H.LH7LA.TBE
SKU: 70269662
EAN: 4718755075483
Značka: BenQ
Záruka: 36 Měsíc(ů)
Záruka na IČ: 36 Měsíc(ů)

Značka:
Cena s DPH:
32 075,00 Kč
Cena bez DPH:
26 508,26 Kč
Doba dodání:
na vyžádání


Podrobnosti

Popis produktu

Monitor pro návrháře a designéry BenQ PD3220U

BenQ PD3220U je prémiový 31.5“ monitor vhodný především pro návrháře, designéry a kreativce, tzn. pro ty, kteří potřebují, aby monitor dokonale zobrazoval věrné a živé barvy, uměl si pohrát s jasem a s kontrastem, a který dokáže 100% věrně převézt nápady, myšlenky a vize do reality.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

 

  • podpora HDR10
  • 100% pokrytí barevného prostoru sRGB
  • 95% pokrytí prostoru P3 v kombinaci s technologií IPS
  • technologie AQcolor
  • integrované rozhraní Thunderbolt 3
  • speciální režimy zobrazení
  • režim DualView
  • technologie Flicker-Free a Low Blue Light
  • hotkey puck G2

Vyšší produktivita a přesnost

Monitor využívá vylepšený barevný rozsah, který je kompatibilní s barevným prostorem DCI-P3 a Display P3. Současně v jeho nabídce nechybí ani rozhraní Thunderbolt 3 pro efektivnější přenos obrazu a dat.

Bezchybný barevný výkon

Návrháři spoléhají na to, že na svých profesionálních monitorech uvidí naprosto přesné barvy, které představují základní aspekt každého jejich nápadu, každé jejich vize. Za tímto účelem je monitor vybaven řadou špičkových technologií, které se o to postarají.

Technologie AQcolor

AQcolor je technologie vyvinutá společností BenQ a jedná se o technologii, která je zárukou dokonale přesné reprodukce barev.

Display P3, DCI-P3, sRGB a IPS

Nejnovější barevné standardy Display P3 a DCI-P3 zaručují konzistentní zobrazování barev, takže je samozřejmostí, že i tento monitor je s nimi plně kompatibilní. Díky tomu budete schopni načíst a zobrazit snímky importované z různých zdrojů.

Monitor se navíc vyznačuje 95% pokrytím barevného prostoru DCI-P3 a 100% pokrytím prostoru sRGB a Rec. 709. Pokročilá technologie IPS s širokými pozorovacími úhly pak současně minimalizuje posun barev, aby se bylo možné absolutně spolehnout na věrnost návrhů.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

 

Speciální režimy zobrazení

Odvětví návrhářství a designu je vysoce dynamickým prostředím, kde jeho pracovníci potřebují nástroje podporující vytváření děl vyznačujících se vysokou kvalitou, rozmanitostí a potenciálem. Za tímto účelem je monitor vybaven hned několika režimy, které vám pomohou přesně při tvorbě takovýchto výtvorů.  

  • Režim Tmavá místnost; v tomto režimu je jas a kontrast upraven tak, aby byla zajištěna vynikající čistota a ostrost detailů. Režim vytváří optimální nastavení pro práci v tmavém prostředí postprodukce.
  • Režim Animace; zlepšuje jas tmavých oblastí bez přeexponování světlých oblastí obrazu. Režim nabízí 10 úrovní jasu obrazu, takže každý detail uvidíte při jakémkoli okolním osvětlení naprosto zřetelně.
  • Režim CAD/CAM; poskytuje vynikající kontrast linií a tvarů technických ilustrací, zobrazuje i ty nejmenší detaily a přináší tak mimořádný výkon monitoru v aplikacích typu Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA nebo jiném návrhovém softwaru.

Rozhraní Thunderbolt 3

Monitor je vybaven integrovaným rozhraním Thunderbolt 3, kdy je prostřednictvím 2 portů USB-C umožněno návrhářům řetězově připojit až dva 4K monitory a přenášet data vyšší rychlostí. Výsledkem je výrazné zvýšení produktivity.

Dále pak zásluhou snadného řetězového připojení přes rozhraní Thunderbolt 3 mohou kreativci snadno rozšířit obrazovku a pracovat tak nejen s obrazem, ale i se zvukem a daty na rozšířené ploše, což ještě více zvyšuje efektivitu jejich práce.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

 

Režim DualView

Pokud nemáte dva monitory nevadí. Režim DualView vám pomůže zobrazit návrhy ve dvou režimech (například sRGB a CAD/CAM) vedle sebe, aniž byste museli používat dvě obrazovky.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

 

Funkce KVM (Keyboard Video Mouse) Switch

Nově vylepšená funkce KVM Switch umožňuje používat jednu sadu klávesnice a myši pro ovládání dvou různých počítačů využívajících jednu nebo dvě obrazovky.

Hotkey Puck G2

Hotkey Puck G2 umožňuje pomocí OSD nabídky nastavit klávesové zkratky pro oblíbené funkce. 3samostatným funkčním tlačítkům a otočnému voliči na ovladači Hotkey Puck G2 můžete přiřadit funkce, jež při práci nejvíce používáte. Kromě toho můžete prostřednictvím otočného voliče na ovladači Hotkey Puck G2 nastavit také jas, kontrast a hlasitost monitoru na základě svých preferencí. A pokud byste si třeba přáli obnovit předchozí nastavení, stačí stisknout tlačítko pro návrat zpět a hodnoty nastavení se ihned vrátí na předchozí úroveň.

Omlouváme se, popis obrázku chybí.

 

Technologie Flicker-free a Low Blue Light

Aby bylo možné všem návrhářům, designérům a různým kreativcům nabídnout výrazně vyšší úroveň pohodlí při sledování monitoru, využívá monitor hned několika převratných technologií, které chrání jejich zrak.

Technologie Flicker-free účinně redukuje blikání monitoru a zvyšuje tak pohodlí při jeho sledování. K tomu navíc technologie Low Blue Light chrání váš zrak před škodlivým modrým světlem a účinně tak snižuje únavu a podráždění vašich očí.

Klíčové vlastnosti

31.5“ monitor s 4K rozlišením (3840 x 2160 px). Podporované barvy 1070 mil. Doba odezvy 5 ms. Výstupní výkon reproduktorů 4 W. Podpora IPS (178°/178°). Podpora PIVOTu. Výškově nastavitelný. VESA 100 x 100. USB Hub. Rozhraní: DisplayPort, HDMI vstup, USB, USB typu C. Podpora HDR10. 100% pokrytí barevného prostoru sRGB. 95% pokrytí prostoru P3 v kombinaci s technologií IPS. Technologie AQcolor. Integrované rozhraní Thunderbolt 3. Speciální režimy zobrazení. Režim DualView. Technologie Flicker-Free a Low Blue Light. Funkce KVM (keyboard video mouse) switch a hotkey puck G2.

Parametry

Uhlopříčka displeje (")
30-33
Technologie panelu displeje
IPS
Rozlišení obrazovky
3840x2160 (4K UHD)
Poměr stran obrazovky
Širokoúhlý 16:9
Integrované reproduktory
Ano
Video vstupy/výstupy
USB

Dotaz na produkt

V pořádku!
Vyplňte prosím jméno a příjmení
V pořádku!
Vyplňte prosím váš e-mail
Prosím napiště Váš dotaz
Je potřeba udělit souhlas

Jiná značení

9H.LH7LA.TPE