• Doprava zdarma!

ASUS VGA NVIDIA PH-GTX1660-6G, GTX 1660, 6GB GDDR5, 1xDVI, 1xHDMI, 1xDP

Výrobce procesoru GPU:nVidia; Model grafické karty:NVIDIA GTX 1660; Chlazení grafické karty:Aktivní; Typ sběrnice grafické karty:PCIe; Počet DVI Portů:1; Počet HDMI Portů:1; Počet DP Portů:1; Kapacita paměti:6 GB...
není skladem

PN: 90YV0CU1-M0NA00
SKU: 70264140
EAN: 4718017276290
Značka: Asus
Záruka: 36 Měsíc(ů)
Záruka na IČ: 36 Měsíc(ů)

Značka:
Cena s DPH:
8 320,00 Kč
Cena bez DPH:
6 876,03 Kč
Doba dodání:
na vyžádání


Podrobnosti

Popis produktu

Pařte na nejvyšší detaily!

Všechny náruživé hráče moderních počítačových her příjemně překvapí silný výpočetní výkon nové grafické karty s čipem NVIDIA GeForce GTX 1660. Grafické jádro je založeno na nejnovější 12 nm architektuře NVIDIA Turing, která přináší přibližně 30 % nárůst výkonu. Oželit bohužel musíme novou technologii Ray Tracing, která se stará o reálné nasvícení jednotlivých scén her. Ta zůstala vyhrazena jen pro grafické karty řady RTX. Nový grafický čip GTX 1660 můžeme ale i tak považovat za krále pro dokonalé hraní ve Full HD i vyšším QHD rozlišení. Společnost NVIDIA patří v oblasti grafických čipů k absolutní špičce, a tak je volba grafické karty s tímto čipem sázkou na jistotu.

Prémiová kvalita a spolehlivost

Všechny grafické karty ASUS jsou tvořeny za pomoci technologie Auto-Extreme. 100% automatizovaného výrobního procesu, který zahrnuje prémiové materiály, aby zajistil ten nejvyšší standard kvality. Technologie Auto-Extreme zajišťuje konzistentní kvalitu grafické karty stejně jako vylepšený výkon a životnost. Tento proces je také šetrný k životnímu prostředí. Snižuje využití chemikálií a spotřeby energie o 50%. Ten je pak završen 144 hodinovým validačním programem, který kartu otestuje na nejlepších hrách a podrobí ji velké pracovní zátěži, aby byla zajištěna její spolehlivost.

Špička pro opravdové hráče

Herní grafická karta vyšší třídy je určena pro nejnáročnější uživatele, kteří chtějí nejvyšší možný grafický výkon bez ohledu na cenu. Vychutnejte si dokonalý herní zážitek ve vysokém rozlišení až 4K (2160 p). Tato grafická karta se hodí i pro hraní ve virtuální realitě (VR), kterou si tak budete moci užít úplně naplno! Všechny ostatní běžné úkoly zvládne s velikým přehledem – surfování na internetu, přehrávání nebo zpracování videa či jen kancelářskou práci.

Parametry

Výrobce GPU
nVidia
Grafický čip
GTX 1660
Velikost grafické paměti (GB)
6

Dotaz na produkt

V pořádku!
Vyplňte prosím jméno a příjmení
V pořádku!
Vyplňte prosím váš e-mail
Prosím napiště Váš dotaz
Je potřeba udělit souhlas