Cooler Master chladící podstavec NotePal ErgoStand III pro notebook do 17", 23cm, černá

chladící podložka pro notebook
není skladem

PN: R9-NBS-E32K-GP
SKU: 70246520
EAN: 4719512047378
Značka: CoolerMaster
Záruka: 24 Měsíc(ů)
Záruka na IČ: 24 Měsíc(ů)

Značka:
Cena s DPH:
1 040,00 Kč
Cena bez DPH:
859,50 Kč
Doba dodání:
na vyžádání


Podrobnosti

Speciální chladící podložky pro notebooky má ve svém sortimentu celá řada výrobců. Firma CoolerMaster není výjimkou a jedním z produktů je i polohovatelná podložka Coolermaster NotePal ErgoStand III. Podložku, napájenou přímo z notebooku přes USB rozhraní, je možné vzít s sebou na cesty – nezabírá příliš mnoho prostoru. Majitelé výkonných notebooků tak mohou šetřit své přístroje i při hraní na cestách.

Variabilní nastavení polohy

Podstavec disponuje možností nastavení polohy, díky integrovanému stojánku. Správným nastavením získáte možnost dlouhodobější práce nebo hraní na notebooku bez potíží zad a zápěstí.

Pohodlné a rychlé uchycení přístroje

Na spodní straně se nacházejí praktické protiskluzové, držáky, které udržují notebook stabilní na vaší podložce při nastavení i vysokého úhlu sklonu.

Kvalitní chlazení

Tělo podstavce (chladiče) je vyrobeno z kombinace materiálu Metal Mesh a plastu, podložka je děrovaného designu a tak velmi dobře rozvádí teplo na celou plochu chladiče a zajišťuje tak kvalitní odvod tepla do okolí. Pokud by nestačilo klasické chlazení notebooku pouze pasivní podložkou, je zařízení vybaveno ventilátorem o průměru 230 mm, který má rychlost 500–800 otáček za minutu, průtokem vzduchu 72CFM a jeho hlučnost činí max. 21dBA. Podložka je určena pro notebooky s úhlopříčkou displeje až 17" ale i klasické kompaktní zařízení jakými jsou například tablety.

Klíčové vlastnosti

Celkové rozměry podložky jsou 385 × 280 mm a proměnná výška v závislosti na nastavení pohybuje v rozmezí 46.7 – 225.5 mm. Hmotnost je pouze 1.21 kg a proto ho můžete brát sebou na cesty bez větších potíží. Na podložce také naleznete 4× USB rozhraní, 1× microUSB a 1× miniUSB.

Parametry

Dotaz na produkt

V pořádku!
Vyplňte prosím jméno a příjmení
V pořádku!
Vyplňte prosím váš e-mail
Prosím napiště Váš dotaz
Je potřeba udělit souhlas