KOSS sluchátka THE PLUG černá, sluchátka do uší, bez kódu

Typ sluchátek:Špunty; Rozhraní sluchátek:3.5 jack
není skladem

PN: THE PLUG
SKU: 70242202
EAN: 021299147573
Značka: Koss
Záruka: 24 Měsíc(ů)
Záruka na IČ: 24 Měsíc(ů)

Značka:
Cena s DPH:
430,00 Kč
Cena bez DPH:
355,37 Kč
Doba dodání:
na vyžádání


Podrobnosti

Popis produktu

Pokud rádi a často posloucháte hudbu nejen doma, ale i na cestách, nebo při sportu, pak jistě oceníte kvalitní stereofonní sluchátka do uší. Zvolte kvalitu za příznivou cenu od renomované značky Koss, která patří mezi špičky v tomto oboru. Sluchátka ve tvaru oblíbených a pohodlných špuntů vám nabídnou opravdu „hodně muziky za málo peněz“, uvidíte sami. Jistě oceníte kompaktní tvar, klasický design s osobitým dotekem značky Koss. Dále pak to, že sluchátka dobře drží v uších a nevypadávají, celkově kvalitní provedení, dobrý zvuk, jasné hluboké basy a výšky, spolehlivou izolaci od okolních zvuků aj. Co víc si přát? Pro běžný každodenní poslech je tento model doslova jako stvořený. K dispozici je ve více barevných variantách.

Výhody, které oceníte

Jistě oceníte kompaktní tvar, klasický design s osobitým dotekem značky Koss, zároveň dobře drží v uších a nevypadávají, mají kvalitní provedení, dobrý zvuk, jasné hluboké basy a výšky a spolehlivou izolaci od okolních zvuků. Získáte tak „hodně muziky“ za málo peněz. Jistě budete spokojení.
Výhody, které oceníte

Pohoda a dobrá hudba, ať jste kdekoli

Sluchátka tohoto typu jistě oceníte nejen pro domácí poslech, ale i na cestách, na pochůzkách po městě, v tramvaji, nebo při sportu. Zkrátka všude tam, kde si budete přát, aby vás doprovázela kvalitně reprodukovaná hudba. Užijte si vaše oblíbené songy na maximum.
Pohoda a dobrá hudba, ať jste kdekoli

Sluchátka pro každého

Jedná se o ideální sluchátka pro vyznavače aktivního životního stylu, pro teenagery, pro sportovce, na domácí pohodu, zkrátka pro každého, kdo má rád hudbu. Stylová sluchátka světoznámé značky Koss jsou zároveň i perfektní tip na prima dárek. Nechte se inspirovat.
Sluchátka pro každého
 

Parametry

Rozhraní
3.5 jack
Délka kabelu (m)
1,2
Rozhraní sluchátek
3.5 jack

Dotaz na produkt

V pořádku!
Vyplňte prosím jméno a příjmení
V pořádku!
Vyplňte prosím váš e-mail
Prosím napiště Váš dotaz
Je potřeba udělit souhlas