Cooler Master MasterBox MB520 ARGB MCB-B520-KGNN-RGA

Provedení skříně:Midi Tower; Vybavení PC skříně:Přední Audio panel, Přední USB panel, Průhledná bočnice; Barva skříně:Černá; Počet pozic 2.5" (SSD):4; Počet pozic 3.5" (HDD):2
SKLADEM 67 ks

PN: MCB-B520-KGNN-RGA
SKU: 70250884
EAN: 4719512095171
Značka: CoolerMaster
Záruka: 24 Měsíc(ů)
Záruka na IČ: 24 Měsíc(ů)

Značka:
Cena s DPH:
2 759,00 Kč
Cena bez DPH:
2 280,17 Kč
Doba dodání:
obvykle do 48 hodin


Podrobnosti

Popis produktu

Cooler Master MasterBox MB520 ARGB je designový kus, který vás nadchne svými vlastnostmi a parametry. Skříň v provedení Mid-Tower je průsečíkem mezi dostatkem prostoru pro klíčové komponenty a kompaktním řešením. Světelný systém ARGB snadno ovladatelný ze základní desky nebo pomocí ovladače rozzáří vaši sestavu všemi barvami. Skříň lehce vybavíte základními deskami typu ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX), eATX (Extended ATX) a SSI-CEB. Až 6 volných slotů uspokojí vaše nároky na 2,5" disky SSD nebo HDD. Místo pro až 7 ventilátorů, 2 radiátory na vrchu sestavy a 3 ventilátory ARGB LED SickleFlow s optimalizovaným zakřivením listů zajistí vynikající chlazení. Vyvedení v elegantní černé oceli jen podtrhne výsledný dojem sestavy.

Skříň, výkon a kompatibilita

Skříň v provedení Mid-Tower skýtá dostatek prostoru pro všechny výkonné komponenty, jako jsou grafické karty, a je zároveň úsporná na prostor. Bezproblémově ji osadíte základními deskami ATX, mATX (Micro ATX), mITX (Mini ITX), eATX (Extended ATX) a SSI-CEB. Skříň nabízí 6 slotů pro 2,5" disky SSD/HDD. Elegantní černá barva dodá vaší herní sestavě ten správný náboj.

Skříň, výkon a kompatibilita

Důraz na chlazení

S Cooler Master MasterBox MB520 ARGB využijete naplno chladicí potenciál skříně. Podporuje až 7 ventilátorů a 2 radiátory na vrchu sestavy. Pokud chcete postavit špičkovou sestavu chlazenou vodou, přijde vhod podpora chlazení vepředu a ze strany skříně. Dále je tu předinstalovaný 120mm ventilátor 3 ventilátory ARGB LED SickleFlow s optimalizovaným zakřivením listů pro ještě lepší tok vzduchu a tichý chod.

Důraz na chlazení

Funkční exteriér, který navíc lahodí oku

Díky kouřovému přednímu panelu DarkMirror dosáhnete jedinečného kontrastu při pohledu na osvětlené vnitřní komponenty. Bočnice z tvrzeného skla vám umožňuje nahlédnout do útrob vaší PC sestavy a kochat se detailySystém ARGB pak zajistí komplexní osvětlení sestavy, které jde ovládat buď ze základní desky nebo pomocí přiloženého ovladače. Velký, perforovaný panel po stranách předních ventilátorů navíc plní funkci průduchů vzduchu pro celou skříň.

Funkční exteriér, který navíc lahodí oku

Parametry

Formát základní desky
SSI-CEB
Provedení skříně
Midi Tower
Barva, Povrch, Akcent
Černá
Bočnice
Průhledná

Dotaz na produkt

V pořádku!
Vyplňte prosím jméno a příjmení
V pořádku!
Vyplňte prosím váš e-mail
Prosím napiště Váš dotaz
Je potřeba udělit souhlas