Kingston USB flash disk, USB 3.0 (3.2 Gen 1), 8GB, IronKey Managed D300SM, černý, IKD300S/8GB, USB A, šifrování XTS-AES 256

Serializovaný IronKey D300S Mobilnídata chráněná pomocí pokročilého zabezpečení Flashdisk IronKey™ D300S/SM USB společnosti Kingston zaručuje pokročil...
není skladem

PN: IKD300SM/8GB
SKU: 70246887
EAN: 740617288926
Značka: Kingston
Záruka: 24 Měsíc(ů)
Záruka na IČ: 24 Měsíc(ů)

Značka:
Cena s DPH:
2 511,00 Kč
Cena bez DPH:
2 075,21 Kč
Doba dodání:
na vyžádání


Podrobnosti

Serializovaný IronKey D300S

 

Mobilnídata chráněná pomocí pokročilého zabezpečení

 

Flashdisk IronKey™ D300S/SM USB společnosti Kingston zaručuje pokročilou úroveňzabezpečení a funkce, které přinesly IronKey respekt v oblasti ochrany citlivýchinformací. Disk má certifikaci FIPS 140-2 3. úrovně a je vybaven 256bitovýmhardwarovým šifrováním AES v režimu XTS. Důležitý pilíř pro nastavení nezbytnéúrovně zabezpečení, firemních zásad a osvědčených postupů na ochranu dat protijejich ztrátě  (DLP). Důležitý prvek přisnaze o zajištění souladu s průmyslovými normami a celosvětovými předpisy, jakonapř. GDPR.

 

Provětší klid flash disk používá digitálně podepsaný firmware, díky čemuž je imunnívůči BadUSB. Aby zabránil neoprávněnému přístupu, vyžaduje ochranu komplexnímheslem* s minimální charakteristikou.

 

Šifrovánía dešifrování se provádí ve flash disku bez zanechání stop v hostitelskémsystému.  Na ochranu proti útokům zapoužití síly se flash disk uzamkne a přeformátuje po 10 neplatných pokusech ozadaní hesla.

 

Odolnýa bezpečný flash disk IronKey D300S/SM je fyzicky zabezpečen zinkovým pouzdrema epoxidovou pečetí indikující případnou neoprávněnou manipulaci, takže simůžeš být jistý, že flash disk zvládne i ty nejnáročnější situace.

 

Přizpůsobitelnost,snadné používání a vodotěsnost do 1,2 metru v souladu s normou IEC60529IPX83**. Technologie SuperSpeed (USB 3.0) znamená, že v oblasti zabezpečenínemusíš dělat žádné kompromisy.

 

Kroměšpičkové ochrany dat disk IronKey D300S / D300SM nabízí jedinečné výrobníčíslo, čárový kód vytištěný na disku a na virtuální klávesnici.***

 

ModelManaged

Vyžadujesystém pro správu softwaru SafeConsole nebo IronKey EMS****. Umožňuje centrálnísprávu přístupu k flash disku a její použití u tisíců flash disků.

 

Aťuž na bázi cloudu nebo v prostorách firmy, uplatňuje zásady specifické propoužívání flash disků, např. síla hesla a limit na počet pokusů o zadání hesla,a umožňuje správcům na dálku zablokovat ztracené nebo ukradené flash disky,zjistit zapomenutá hesla atd.

 

  • Pokročilá úroveň zabezpečení staví na základě funkcí, které disku IronKey získaly uznání
  • Dostupné v modelu Managed, který vyžaduje IronKey EMS od DataLocker****
  • Odolné a bezpečné pouzdro, které vyhovuje standardům IronKey
  • Rychlý přenos dat, který využívá nejnovější pamětˇové NAND čipy a controller
  • Přizpůsobitelné
  • Snadno použitelné
  • Certifikace NATO

 

*Požadavky na heslo stanoví správce při nastavení používání IronKey EMS proflash disky IronKey D300 Managed.

**Před použitím musí být výrobek čistý a suchý.

***Virtuální klávesnice: Podporuje pouze americkou angličtinu v systému MicrosoftWindows.

****Oznámeníspolečnosti DataLocker o konci životnosti (EOL) cloudové služby SafeConsolenebo IronKey EMS, zakoupené samostatně.

 

Parametry

Kapacita Flash disku
8GB
Konektor Flash Disku
USB-A

Dotaz na produkt

V pořádku!
Vyplňte prosím jméno a příjmení
V pořádku!
Vyplňte prosím váš e-mail
Prosím napiště Váš dotaz
Je potřeba udělit souhlas