Baseus Simple 2v1 bezdrátová nabíječka 18W pro telefon a sluchátka černá

Druh příslušenství:Nabíječky
není skladem

PN: WXJK-01
SKU: 70242394
EAN: 6953156212046
Značka: Baseus
Záruka: 24 Měsíc(ů)
Záruka na IČ: 24 Měsíc(ů)

Značka:
Cena s DPH:
522,00 Kč
Cena bez DPH:
431,40 Kč
Doba dodání:
na vyžádání


Podrobnosti

Průhledný design, který zaujme

Díky elegantnímu designu je zajištěné, že bude nabíjecí podložka vypadat skvěle na každém místě, kam jí umístíte. Její tloušťka je neuvěřitelných 7,3 mm, tím se skvěle hodí i pro přenášení. Navíc má protiskluzové zpracování pro AirPods, takže na ní budou držet pevně jako skála a vy se, tak nemusíte obávat toho, že by vám sklouzly.

Podpora Qi

Velkou výhodou bezdrátových nabíječek se standardem Qi je fakt, že pokud je nabíjené zařízení zcela nabité, automaticky se sníží nabíjecí výkon na minimum a tím se šetří životnost baterie. Nabíječka podporuje všechna zařízení s Qi standardem a díky přesným místům v podložce je perfektní pro nabíjení AirPods - S pouzdrem podporující bezdrátové dobíjení a iPhone - iPhone 8 a vyšší.

3 režimy

Napájení podložky obstarává USB-C kabel, jenž je i součástí balení a má délku 1 m. Pro efektivní distribuci energie do všech zařízení je důležité mít napájecí adaptér s výkonem 15 W.Pokud nepotřebujete dobíjet AirPods, můžete na místo nich položit druhé zařízení. Nabíječka je opatřená notifikační LED diodou, která vás informuje o stavu nabíjení 3. režimy. Stále svícení - Nabíječka je připravená k nabíjení. Pomalé blikání - Nabíjení zařízení. Rychlé blikání - Na nabíječce je neznáme kovové těleso, které by mohlo poškodit nabíječku.

Klíčové informace

  • Kvalitní minimalistické provedení
  • Protiskluzové zpracování
  • Současné nabíjení až dvou zařízení
  • Příkon 15 W
  • Nabíjecí proud 2 A
  • Zpracování z hliníku a tvrzeného skla
  • Hmotnost 130 g

Parametry

Dotaz na produkt

V pořádku!
Vyplňte prosím jméno a příjmení
V pořádku!
Vyplňte prosím váš e-mail
Prosím napiště Váš dotaz
Je potřeba udělit souhlas