Canon 594/110/Roll Paper Premium, koutovaný, 23", 7680B010, 100 g/m2, papír, 594mmx110m, bílý, pro inkoustové tiskárny, ro

není skladem

PN: 7680B010
SKU: 70246270
EAN: 8713878068424
Značka: Canon
Záruka: 24 Měsíc(ů)
Záruka na IČ: 6 Měsíc(ů)

Značka:
Cena s DPH:
1 511,00 Kč
Cena bez DPH:
1 248,76 Kč
Doba dodání:
na vyžádání


Podrobnosti

Parametry

Dotaz na produkt

V pořádku!
Vyplňte prosím jméno a příjmení
V pořádku!
Vyplňte prosím váš e-mail
Prosím napiště Váš dotaz
Je potřeba udělit souhlas

Časté otázky

Kancelářské papíry dělíme podle kvality do třech kategorií – A, B a C.


Papír třídy A


Papíry s označením A jsou nejkvalitnější a zároveň nejdražší. Tyto papíry bývají málo prašné a hodí se pro oboustranný tisk. O koupi papírů A třídy byste měli uvažovat, pokud tisknete ve velkém množství. Jsou hlavně šetrné k tiskárně, nedochází k rozpíjení tisku a nezasekávají se. Tyto papíry jsou vhodné zejména pro inkoustové tiskárny.


Papír třídy B


Papíry třídy B jsou vhodné pro laserové i pro inkoustové tiskárny. Jsou levnější než papíry třídy A, ale zachovávají si menší prašnost, tedy tolik nezanáší tiskárnu. Jsou také vhodné pro oboustranný tisk a lze je používat i při větších objemech tisku.


Papír třídy C


Jedná se o nejnižší kvalitu papíru, která je vhodné hlavně pro laserové tiskárny. Tyto papíry se Vám vyplatí v případě, že tisknete především jednostranně a v menším objemu. Neovlivní totiž v čase tolik životnost tiskárny. Pokud obecně používáte převážně méně kvalitní papíry - třídy C, musíte počítat s tím, že tiskárnu budete muset častěji čistit a tím Vám vzniknou další náklady na servis a údržbu tiskárny. Z papírů se totiž uvolňuje bílý křídový prášek, který se po čase začne v tiskárně usazovat. Může tím dojít k zanešení mechanických dílů tiskárny. Tento prášek je nutné odstranit.