Promate Bluetooth reproduktor Snoopy, Li-Ion, 1.0, 3W, růžový, ,pro děti

Bezdrátový reproduktor pro děti Promate Snoopy růžový Promate Snoopy je bezdrátový reproduktor, který vykouzlí úsměv na tváři Vašich dětí. Kompaktní rozměry r...
není skladem

PN: DOCSNOOPYPK
SKU: 70242728
EAN: 6959144036021
Značka: Promate
Záruka: 24 Měsíc(ů)
Záruka na IČ: 6 Měsíc(ů)

Značka:
Cena s DPH:
454,00 Kč
Cena bez DPH:
375,21 Kč
Doba dodání:
na vyžádání


Podrobnosti

Bezdrátový reproduktor pro děti Promate Snoopy růžový
Promate Snoopy je bezdrátový reproduktor, který vykouzlí úsměv na tváři Vašich dětí. Kompaktní rozměry reproduktoru umožňují přenášet reproduktor kdekoli budete chtít. Bezdrátový reproduktor funguje pomocí technologie Bluetooth a umožňuje bezdrátové připojení až do vzdálenosti 10 metrů. Je také možné připojit se pomocí AUX konektoru (Jack 3.5mm). Zabudovaný mikrofon navíc umožňuje využít reproduktor k handsfree hovoru.

Kvalitní zvuk
Reproduktor Snoopy je vybaven reproduktorem o výkonu 3W s vylepšenými ovladači zvuku a posouvá tak poslech hudby na vyšší úroveň. Dokonalý hudební zážitek umocňují výborné basy, které jsou dostatečně silné. Reproduktor vytváří každé písničce skvělý základ pro vynikající zvuk bez zkreslení.

Bluetooth
Vaše oblíbené písničky si jednoduše přehrajete pomocí technologie Bluetooth. Reproduktor nabízí Bluetooth verzi 4.1. Díky této technologii snadno připojíte k reproduktoru mobilní telefon nebo třeba notebook či tablet.

Zabudovaný mikrofon
Reproduktor Snoopy díky zabudovanému mikrofonu nabízí možnost handsfree hovorů. Mikrofon je vybaven technologií potlačení šumu pro bezproblémové volání.

Jednoduché ovládání
Reproduktor Snoopy nabízí naprosto jednoduché ovládání pro Vaše děti. Nabízí tlačítko pro spuštění či ukončení přehrávání hudby. Stejným tlačítkem lze jeho delším stiskem zapnout či vypnout reproduktor.

Roztomilý pejsek
Reproduktor Snoopy je vyroben ve tvaru roztomilého pejska s dlouhýma ušima. Díky tomuto vzhledu se z něj stává favorit pro Vaše děti, ale jeho vzhled si oblíbí i dospělí.

Kvalita
Reproduktor Snoopy je vyroben s ohledem na děti a nabízí vynikající kvalitu. Je vyroben tak, aby byl dostatečně odolný a díky tomu vydrží i lehké promáčknutí nebo pár kapek tekutiny.

Vestavěná baterie
Reproduktor Snoopy je vybaven nabíjecí baterií s kapacitou 400mAh. Skladby tak můžete bez přestávky přehrávat až 3 hodiny, což Vašim dětem poskytne skvělou zábavu.

LED indikátor
Reproduktor Snoopy je vybaven LED indikátorem pro zobrazení například nabíjení (zda je reproduktor nabíjen nebo ne) a nebo zda je pomocí Bluetooth připojen k zařízení.

Kompatibilita
Reproduktor Snoopy je díky technologii Bluetooth kompatibilní s celou řadou zařízení včetně iPhonů, smartphonů, notebooků, tabletů nebo klidně televizí. Díky tomu můžete tento reproduktor používat s celou řadou zařízení.

Parametry:
* Verze Bluetooth: 4.1
* Bluetooth čipset: BK3254
* Frekvence: 2.4GHz
* Bluetooth profily: A2DP, HFP, HSP
* Typ baterie: Li-Ion
* Kapacita baterie: 400mAh
* Vstup: 5V, 1A
* Výkon reproduktoru: 3W
* Odpor: 4 ohmy
* Dosah: 10 metrů
* Doba přehrávání: až 3 hodiny
* Doba nabíjení: 2 hodiny
* Barva: růžová

Parametry

Dotaz na produkt

V pořádku!
Vyplňte prosím jméno a příjmení
V pořádku!
Vyplňte prosím váš e-mail
Prosím napiště Váš dotaz
Je potřeba udělit souhlas