HP Everyday Glossy fotopapír (Q2510A) - originál

HP Everyday Photo Paper - Lesklý - A4 (210 x 297 mm) - 200 g/m2 - 100 listy fotografický papír - pro Deskjet 2622; Envy 50XX, 76XX; Officejet 52XX, 80XX; Photosmart B110, Wireless B110
SKLADEM 100 ks

PN: Q2510A
SKU: 70224465
EAN: 808736472647
Značka: HP
Záruka: 24 Měsíc(ů)
Záruka na IČ: 24 Měsíc(ů)

Značka:
Cena s DPH:
410,00 Kč
Cena bez DPH:
338,84 Kč
Doba dodání:
obvykle do 48 hodin


Podrobnosti

Fotografický papír ke každodennímu použití HP Everyday Photo Paper poskytuje výsledky fotografické kvality za příznivou cenu. Tento papír ve formátu A4 je dokonale vhodný na každodenní fotografické projekty – od e-mailů a internetu až po testovací tisk fotografií, pozdravy a školní práce.
Fotografický papír ke každodennímu použití HP Everyday Photo Paper je vynikající ke každodennímu tisku, kde přináší výrazně lepší výsledky než běžný papír. Tuhost a hmotnost působí na první pohled lepším dojmem. Hladký pololesklý povrch na jedné straně přináší výsledky připomínající klasické fotografie.
Fotografický papír ke každodennímu použití HP Everyday Photo Paper je určen k fotografickému tisku s bohatými barvami. Speciální povrchová úprava zajišťuje hladký pololesklý povrch, brilantní barvy a bohatou černou. Povrchová úprava zadní strany odolná proti slepení zabraňuje rozmazání při uložení tisků na sebe.
Fotografický papír ke každodennímu použití HP Everyday Photo Paper je nejlevnější pololesklý fotografický papír HP nabízející mimořádně příznivou užitnou hodnotu. Cena materiálu je natolik výhodná, že ho lze použít na veškeré aplikace fotografického tisku – od zkušebních listů a prezentací až po dětské fotografie.

Parametry

Formát papíru
A4
Povrchová úprava papíru
lesklý
Gramáž (g/m2)
200
Počet listů
100

Dotaz na produkt

V pořádku!
Vyplňte prosím jméno a příjmení
V pořádku!
Vyplňte prosím váš e-mail
Prosím napiště Váš dotaz
Je potřeba udělit souhlas

Související produkty

Dokumenty

stáhnout
stáhnout

Časté otázky

Kancelářské papíry dělíme podle kvality do třech kategorií – A, B a C.


Papír třídy A


Papíry s označením A jsou nejkvalitnější a zároveň nejdražší. Tyto papíry bývají málo prašné a hodí se pro oboustranný tisk. O koupi papírů A třídy byste měli uvažovat, pokud tisknete ve velkém množství. Jsou hlavně šetrné k tiskárně, nedochází k rozpíjení tisku a nezasekávají se. Tyto papíry jsou vhodné zejména pro inkoustové tiskárny.


Papír třídy B


Papíry třídy B jsou vhodné pro laserové i pro inkoustové tiskárny. Jsou levnější než papíry třídy A, ale zachovávají si menší prašnost, tedy tolik nezanáší tiskárnu. Jsou také vhodné pro oboustranný tisk a lze je používat i při větších objemech tisku.


Papír třídy C


Jedná se o nejnižší kvalitu papíru, která je vhodné hlavně pro laserové tiskárny. Tyto papíry se Vám vyplatí v případě, že tisknete především jednostranně a v menším objemu. Neovlivní totiž v čase tolik životnost tiskárny. Pokud obecně používáte převážně méně kvalitní papíry - třídy C, musíte počítat s tím, že tiskárnu budete muset častěji čistit a tím Vám vzniknou další náklady na servis a údržbu tiskárny. Z papírů se totiž uvolňuje bílý křídový prášek, který se po čase začne v tiskárně usazovat. Může tím dojít k zanešení mechanických dílů tiskárny. Tento prášek je nutné odstranit.